Despre compania

56.jpg

Compania E.Mi - este brandul cu mii de soluții de-a gata unice și exclusive. E.MI este brandul campioanei în design de unghii EKATERINA MIROSHNICHENKO. Va punem la dispoziţie produse profesionale pentru designul unghiilor de cea mai buna calitate, recunoscute pe plan mondial.

Misiunea noastră - de a ajuta pe fiecare maestrul să-şi dezvolte creativitatea, să se simtă ca un pictor adevărat și să devină un real fashion - expert.

Compania E.Mi - este afacere de succes cu o creștere rapidă, oricine poate sa se alăture acestei companii! În momentul de față, sunt cincizeci reprezentanţe autorizate ale “Școlii de Nail Design by Ekaterina Miroshnichenko” în Rusia, Europa și Asia, distribuitorii oficiali ale brandului E.Mi și sute de puncte de vînzări din întreaga lume.

Soluţii de-a gata&Unghii&Moda

54.jpg

Haute couture - o adevărata arta. Ea fascinează, te inspiră la experimente noi şi te impune cu nerăbdare să aştepţi sezonul nou, care întotdeauna e plin de surprize.

Soluţie gata E.Mi – este însăşi Nail Design de la haute couture. Pe parcursul anului, noi prezentăm cîteva colecţii exclusive elaborate de Campioana mondiala în Nail Design la categoria fantasy (Paris 2010), de doua ori Campioana Europeana (Athena, Paris -2009), judecătoarea de categorie internațională şi fondatoarea Școlii de Nail Design by Ekaterina Miroshnichenko.

Fiecare dintre colecțiile Ekaterinei Miroshnichenko – este o interpretarea personală a tendințelor cele mai actuale în modă, pe care ea le traduce în limbajul Nail Design și le adaptează pentru a fi utilizate în saloane de frumuseţe , incredibil de frumoase şi unice la primă vedere ele sunt uşor de creat, oricare maestrul chiar şi ne avînd educație artistică, după trecerea cursului de formare sau video master-class poate uşor sa creeze aceste tehnici

Printre colecțiile bestseller-uri, se enumeră aşa "Pictură Zhostovo", "Pictura Chinezească," "Imitație de Piele Reptile," "Efectul Craquelure", "Printuri Etnice", " Pietre Lichide şi Nisip Catifelat" și altele. Fii inspirat de setul complet a colecțiilor chiar acum!

Produse

6542.jpg

La crearea fiecărui produs nou, culori noi sau accesoriilor pentru lucru Ekaterina Miroshnichenko participă personal. Produsele respectă toate cerințele prevăzute de designeri - ia în considerare toate subtilităţile de lucru în Nail Design, ceea ce permite să reducă timpul pentru a crea o imagine și oferă oportunități nelimitate pentru creativitate.

La noi sunt prezente aşa produse unice ca EMPASTA, GLOSSEMI, TEXTONE, PRINCOT, cât și colecții de vopsele gel, folie de design de diverse culori, o varietate de materiale pentru a decora unghiile si accesorii. Găsiţi produsul de care aveţi nevoie chiar acum!

Școală de Nail Design by Ekaterina Miroshnichenko

765.jpg

Dacă visaţi despre o profesie interesantă și creativă, doriți ca clienții dumneavoastră să plece de la voi cu un zîmbet recunoscător și întotdeauna să revină, să deveniți proprietarul unei măiestrii exclusive la Școală de Nail Design by Ekaterina Miroshnichenko.

Şcoala prezintă programe educaționale unice de nail design, special concepute pentru specialişti care nu au o educație de artă.

Cursurile sunt împărțite în 3 nivele de dificultate și cursuri suplimentare. Cei care caută să cucerească Olympus profesional și să participe la concursuri în Nail Design,noi oferim cursuri speciale de formare competitive. Elevii şcolii – sunt cîştigătorii de concursuri regionale și naționale de Nail Design.

Alege programul de formare, chiar acum pe site-ul nostru!

Reprezentanți Oficiali

7645.jpg

Marca E.Mi și Școală de Nail Design by Ekaterina Miroshnichenko este o tendinţe modernă a businessului , care devine din ce în ce mai populară și pe plan internațional. În momentul de față, reprezentanțe oficiale operează cu succes în Rusia, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Italia, Portugalia, România, Cipru, Germania, Franța, Lituania, Slovacia, Coreea de Sud și Emiratele Arabe Unite iar produselor E.Mi pot fi achiziționate la nivel mondial.

Puteți deveni, de asemenea, parte dintr-un brand internațional de succes și să obţineţi o decizie gata de afacere - a deveni reprezentant oficial sau distribuitor al brăndului în orașul său, regiune sau țară. Reprezentanți oficiali au următoarele avantaje:

  • posibilitatea de a reprezenta exclusiv școlile de brand din regiunea lor;
  • dreptul la cursuri de Nail Design, procesele de afaceri complexe pentru pornirea si dezvoltarea afacerilor personale;
  • suport complet pentru selecția și formarea personalului;
  • suport complet pentru selecția și formarea personalului;
  • soluții eficiente pentru achiziționarea de întreaga gamă de produse E.Mi.

Pentru a deveni un reprezentant oficial sau un distribuitor de brand, puteți completa formularul pe site-ul sau prin telefon ……………., e-mail ………………………., ………………………………,